vrijdag 21 juni 2013

Midori Traveler's Notebook

Via het Instagram account van Buiten de Lijntjes, maakte ik kennis met het Traveler's Notebook van Midori. Een zelf samen te stellen notebook met een prachtige leren omslag.



Je begint met het starterspakket, waarin de leren omslag, een stoffen opbergzakje, een blanco refill en een reserve rubberen band zit. Daarna kun je je notebook samenstellen zoals jij het wilt.



Er zijn verschillende soorten refills te krijgen, met lijntjes, ruitjes of gewoon blanco. Maar je kunt ook een plastic ziplock zakje erin doen, je boek beplakken met plastic "zakjes", je visitekaartjes erin bewaren of je notebook gebruiken als dagboek.


Ik zou willen dat zoiets al eerder bestond. Als ik op vakantie ga verzamel ik ook echt alles wat we tegen komen op die plek, visitekaartjes, entreekaartjes, noem het maar op! Ik had het Traveler's Notebook graag gebruikt tijdens mijn stage in Suriname of onze laatste vakantie op Curaçao....


Foto's en informatie komt allemaal van de blog van Buiten de Lijntjes. Meer informatie en mooie foto's van dit boekje is te vinden op hun blog.
Uiteraard is het Traveler's Notebook en alle refills te verkrijgen bij Buiten de Lijntjes.

maandag 10 juni 2013

Etsy finds

Net als op Pinterest, verzamel ik op Etsy ook allerlei dingen die ik leuk vind en misschien ooit eens wil aanschaffen. Ik heb een treasurylist gemaakt, met allerlei papieren spulletjes. Helaas paste niet alles erin, maar ik zal jullie hier de leukste dingen laten zien.

Dit mooie setje Franse kaarten is hier te vinden. Deze shop heeft nog veel meer leuke kaarten setjes en een hoop mooie posters om gewoon ergens op te hangen.

Deze olifantconfetti vind ik erg leuk. Ja confetti geeft wat rotzooi, maar deze zijn fijn groot en makkelijk te verzamelen maar ook erg leuk om ergens op te plakken. De shop verkoopt ook een hoop labeltjes, gestempeld en ongestempeld.

Van dit stationery set wordt ik erg blij. Alleen de verpakking al. Het is een doos met daarin 20 velletjes briefpapier, 20 kaartjes en 20 enveloppen. De shop verkoopt echt vanalles, kaartjes, schrijfsetjes en zelfs oorbellen.

Dit is een mini schrijfsetje. Je krijgt 12 mini envelopjes met bijpassende kaartjes. Verder verkopen ze nog noteboekjes maar ook de mini setjes worden in verschillende uitvoeringen verkocht.


Als uiltjesliefhebber is dit voor mij het klapstuk. Ik wil deze zo graag! En dan kun je ze ook nog bestellen met je eigen naam op, hoe vet is dat?! Uiteraard wordt het briefpapier ook met andere afbeeldingen verkocht in veel vrolijke kleurtjes.



vrijdag 7 juni 2013

Leuke spulletjes om mee te sturen

Steeds vaker zie ik op snailmail forum ed discussies rondgaan over hoe een envelop eruit ziet of hoeveel iemand meestuurt met een brief. Naar mijn mening gaat het voornamelijk om de brief! Als iemand iets meestuurt, is dat leuk. Maar dat hoeft zeker niet. Ik heb ook weinig te bieden en ik ga niet speciaal spulletjes kopen me op te sturen.

Maar goed, wil je toch iets meesturen en vind je het leuk om zelf iets te frubelen, lees dan verder :D

Dit strikje is misschien niet echt iets om mee te sturen, maar wel erg leuk om op een envelop of cadeautje te plakken.

Deze hartjesbloemen zijn toch echt super schattig?

Deze slinger is gemakkelijk zelf te maken. Kies een mooi oud boek met tekst of mooie plaatjes en knip er een aantal hartjes uit. Gaatjes maken en aan een touwtje rijgen.

Deze knoopjes zijn ook erg leuk. Pak weer een oud boek en knip er bloemetjes uit, zoek een paar leuke knoopjes en borduur deze op de bloemtjes!

Of stuur wat leuke confetti mee.


De bloemenknoopjes en de hartjesbloemen ga ik zeker een keer uitproberen.

maandag 3 juni 2013

Gift tags

Gift tags, oftewel cadeaulabeltjes. Ze zien er zo saai en simpel uit, maar je kunt er zoveel leuks mee doen en maken.
Op Pinterest verzamelde ik een aantal voorbeelden die ik vandaag met jullie wil gaan delen.

Een mogelijkheid is om de labels te versieren met inpakpapier of ander papier met een leuk patroontje erop.

Je kunt ook zelf een leuke inkeping maken en daarachter een leuk papiertje plakken. Hier vind je een tutorial en hier kun je ze kant en klaar kopen

Ook leuk is ze beplakken met stof of lintjes.


Je zou ook hele leuke zelf kunnen maken met stukjes uit een oud schrift.

Of ze bestempelen met leuke en gekke vormpjes.