woensdag 20 november 2013

Snailmail inspiratieboek

Jullie kennen Anke van het snailmailmagazine vast nog wel. Zij heeft besloten om op het Flavorites Live te gaan staan met haar spulletjes. Maar ze wilde wel de mensen duidelijk kunnen maken wat snailmail nu precies is en waarom het zo leuk is.

Ze bedacht hiervoor een soort snailmail-inspiratieboek te maken en deed een oproepje op Facebook en Instagram voor foto's en quotes waarmee jij beschrijft wat snailmail voor jou is.
Ik zei tegen Anke dat ze ook wel foto's van mijn Instagram mocht gebruiken en op Facebook vertelde ik haar wat snailmail voor mij betekende.

In eerste instantie zou het inspiratieboek alleen op het Flavorites Live te zien zijn. En dat vond ik best jammer. Want ik ga niet naar Flavorites Live (al zou ik wel heel graag willen, iemand zin om mee te gaan? ;) ).
Anke besloot alsnog de digitala versie online te zetten zodat iedereen hem kon bekijken. Uiteraard ben ik direct gaan kijken.


Het is een 180 pagina tellend boek geworden, vol met mooie en kleurrijke foto's en uiteraard leuke quotes. Ook voor mensen die al bekend zijn met snailmail is er erg veel inspiratie uit te halen en zeker het doorbladeren waard.Rond pagina 127 zijn een aantal foto's van mij te vinden. Dat is trouwens echt raar om te zien, maar ook erg leuk. Ik was verbaasd over welke foto's Anke gekozen had!
En op bladzijde 137 is mijn quote te vinden.

Bekijk het boek hier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten