dinsdag 19 februari 2013

Briefpapier

Vroeger, ja vroeger was alles beter! Zelfs wat betreft briefpapier. Toen vond je overal briefpapier en werd je elk kinderfeestje belaagd onder een stapel briefpapier.
Nu is datzelfde briefpapier ver te zoeken. Nu zou ik soms willen dat ik het nog allemaal bewaard had, die lieve schattige pakketjes met paardenbriefpapier :)

Nu speur ik het internet af op zoek naar leuk briefpapier. Voornamelijk op Pinterest, want ja daar is het voor gemaakt toch?!
Er is natuurlijk genoeg briefpapier te vinden, maar ik vind €8 voor 4 velletjes papier en 2 enveloppen nogal, uhm tja....duur.

Wat dan wel weer leuk is, illustrators die briefpapier ontwerpen, waarvoor je €3 betaald en je het daarna zelf zo vaak als je wilt kunt uitprinten! Kijk daar houden we van.
Zoals bij AnkePanke en HoneyBoo.

 Briefpapier van HoneyBoo

Maar er zijn ook veel gratis printables te vinden. Vaak zijn dit blogs die verschillende dingen aanbieden, van briefpapier tot inpakpapier en labeltjes of kleine kaartjes.
Zo heeft Wreckthisgirl veel verschillende soorten briefpapier ontworpen, maar stuk voor stuk erg schattig. Ook Arian Armstrong heeft veel gratis printables.Waar je ook kunt kijken als je opzoek bent naar gewoon leuk simpel briefpapier of envelop, is de site van Canon. Zij hebben ook erg leuke dingen en heel veel keuze.

Ben je op zoek naar briefpapier met een vintage look, dat zou je hier eens kunnen kijken of bij Lost and Taken of op de blog van Vintage Voyage en voor oude airmail enveloppen kun je bij Fuzzimo kijken.


1 opmerking: