vrijdag 5 juli 2013

Hema

De vakantie is weer begonnen en dus tijd dat boekenwinkels en warenhuizen weer hun schoolspullen tevoorschijn toveren. Ik vond schoolspullen verzamelen altijd erg leuk, mooie schriften uitzoeken, grappige etiketjes en leuk kaftpapier zoeken. Helaas is dat na de middelbare school allemaal niet meer nodig, ik kon er mee leven.....tot dit jaar!


Ik zou willen dat ik weer naar school moest (de middelbare dan he...voor de rest ben ik echt KLAAR met school) en zijn zoveel leuke spullen te koop en vooral bij de leukste winkel van Nederland.....de Hema.


De Hema heeft dit jaar echt de leukste schoolspullen. Zo hebben ze zelfs stoffen rekbare boekenkaften, lekker handig en recyclebaar, leuke vrolijke mappen, klappers en andere opbergers. Maar ook snelhechters met een printje (die wil ik!!!! vroeger waren er alleen maar saaie effen in zwart, wit en rood).


Gelukkig zijn er ook genoeg dingen die je kunt gebruiken als je niet naar school gaat. Zo zijn er een hele boel sticky notes (altijd leuk) verschillende setjes stempels (zelfs alfabet stempels, die zijn anders zo duur), leuke rollen kaftpapier (handig voor enveloppen of gewoon als inpakpapier), etiketjes en masking tape.

  

Ik had me voorgenomen heel veel foto's te maken van het schap, zodat jullie konden zien hoe het erbij lag, maar dat ben ik in mijn enthousiasme vergeten.


Ik kocht uiteindelijk het setje alfabet stempels, een setje sticky notes, een boekje vol met leuke stickers, twee rollen masking tape (de leukste was uitverkocht, daar ga ik nog voor terug) en een blok met 50 vellen met verschillende patroontjes op. Deze kan ik ook mooi gebruiken voor enveloppen maar misschien ook als briefpapier.

Veel van de collectie staat ook op internet, zodat je het ook daar kunt bestellen of alvast kunt bekijken wat je in de winkel kan kopen. Ik ben in ieder geval razend enthousiast!

1 opmerking:

  1. He! Ik ben dus ook helemaal los gegaan bij de Hema! Niet alleen maar van-alles voor school (ja, dat is dan wel handig als juf) maar ook voor het snailen. Het is echt heel leuk wat ze dit jaar hebben liggen.Ik heb ook die papierblok, stickers en sticky's: altijd handig voor de heb!
    Als het goed is, krijg je nog post van mij of heb je die vandaag gehad. De postbezorging wordt alsmaar minder en minder, dus ik weet niet eens meer wanneer iets aan kan komen op dit moment.

    BeantwoordenVerwijderen