woensdag 21 augustus 2013

Postcrossing

Gisteren heb ik me aangemeld bij Postcrossing. Ik had er al eerder van gehoord en ik was wel nieuwsgierig. Tegelijkertijd ontstond bij mij de vraag, wat schrijf je op zo'n iniminikaartje??? Ik weet het nogsteeds niet, maar daar gaan we achter komen.Maar wat is Postcrossing nu eigenlijk? Postcrossing is een website waarop je je kunt aanmelden en kan kaarten kunt versturen naar leden over de hele wereld. Je meld je aan, je vraagt een adres aan en stuurt daar je kaart naartoe.
De ontvangen heeft een profiel dat je kunt bekijken, vaak wordt hierop verteld waar diegene van houdt, wat hij/zij graag wil lezen in je kaart of wat voor soort kaarten ze het liefst willen ontvangen.
Elke kaart moet geregistreerd worden. Als verzender moet je aangeven wanneer je de kaart verstuurd hebt en de ontvangen moet de kaart registreren als ze hem ontvangen hebben.

Ik heb dus een account aangemaakt en mijn profiel een beetje ingevuld. Ik vind het moeilijk om te omschrijven wat ik wil horen/lezen van de verzender en ik heb ook nog geen speciale wensen qua kaarten.
Na mijn profiel heb ik direct een adres aangevraagd en mijn eerste kaart mag naar Rusland! Ik ben benieuwd hoe lang hij er over gaat doen.

Ik mag nu wel opzoek naar allerlei leuke ansichtkaarten. Ik zal niet direct helemaal los slaan qua inkopen, maar een paar leuke mogen wel, vind ik.
Deze komt alvast op mijn wensenlijstje.


Ik ga maar eens bedenken wat ik op mijn kaart ga schrijven. ;)

1 opmerking:

  1. Ik ben een tijdje helemaal verslaafd geweest! T staat nu weer op een wat lager pitje, maar ik wil het binnenkort weer op gaan pakken :)

    BeantwoordenVerwijderen