woensdag 16 oktober 2013

Agenda 2014

Het einde van het jaar komt er al weer aan. En net nu de schoolagenda's uit de winkels zijn verdwenen, komen de jaaragenda's alweer. Er is nog tijd genoeg om een nieuwe agenda te kopen voor het volgende jaar, maar ik wilde toch al graag weten wat er te krijgen is.

Als eerste las ik over de nieuwe agenda van Flow. Hun agenda van dit jaar bevalt me erg goed en die van volgende jaar beloofd veel goeds. De agenda is groter (ik denk tussen A5 en A4 formaat in) en elke week heeft een aparte notitiepagina, iets wat ik in de huidige agenda een beetje mis.
Hieronder zie je een filmpje met een sneakpreview van de agenda.
Mijn spreken vooral de vele stickers en extra's aan.
De agenda kost €16.95


In de winkel zag ik de nieuwe agenda van Flair. Deze is iets compacter dan die van de Flow. Maar ook deze agenda bevat velen extra's zoals ansichtkaarten en stickers. De weekindeling is verdeeld over 2 bladzijden waarbij elke dag een kolom heeft met vier vakjes. Zo kun je je afspraken logisch indelen in tijdvakken.
Wel is de schrijfruimte daarbij iets beperkt.
Hier is een filmpje van de agenda te vinden (helaas kan ik deze niet rechtstreeks linken).
De agenda kost €14.95Ik had mijn keuze eigenlijk al op de Flow agenda laten vallen, totdat ik las dat Knotten Wol met een eigen brei- en haakagenda komt.  Ik weet niet zo goed wat ik van deze agenda kan verwachten. Op de site van Knotten Wol staat beschreven dat de agenda in een beperkte oplage wordt gemaakt.
Een week zal verspreidt zijn over 2 bladzijden en elke week bevat een tip, een klein patroontje, een technische uitleg en een leuk wetenswaardigheidje.
Elke maand krijgt een apart thema en kleur. Ook zijn veel ontwerpsters benaderd om mee te werken aan de agenda en een patroontje of inspiratie aan te leveren.
De agenda gaat €15.00 kosten, meer informatie is hier te vinden. Mijn interesse is gewekt.


Hebben jullie al een agenda uitgezocht voor volgend jaar? Welke van de bovenstaand zouden jullie kopen?

1 opmerking:

  1. Ik heb voor volgend jaar gekozen voor een FiloFax Metropol, maar het is nog even uitpluizen welke indeling voor mij het beste zal werken. Wel leuk om zelf te versieren naar eigen smaak. Hoewel ik inderdaad ook heel erg heb staan twijfelen over die van Flow en de Flair. Mooie agenda's allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen