vrijdag 8 maart 2013

Masking tape

Je kunt er bijna niet meer omheen, masking tape/washi tape en/of decotape. Allemaal verschillende benamingen voor bijna allemaal dezelfde soort producten. En ik ben om!Op de KreaDoe beurs vorige jaar, ging ik opzoek naar mijn eerste rolletje masking tape. Het was goed zoeken, maar uiteindelijk had ik een stand gevonden die het verkocht.....en toen kon ik niet kiezen. Er was zoveel leuks en ik wilde ze allemaal. Maar ja, wat moest ik er eigenlijk mee?! Ik was toen nog niet op de hoogte van de mogelijkheden.


Ondertussen lijkt het alsof iedereen fan is van masking tape en de ene heeft nog een grotere voorraad dan de andere. Het is ook bijna overal te verkrijgen, zelfs bij de Hema en de Action. Ideaal natuurlijk als je niet zoveel te besteden hebt en gewoon met een aantal leuke rolletjes wilt beginnen.


De mogelijkheden zijn eindeloos. Ik gebruik het voornamelijk om enveloppen mee op te leuken, maar heb het recent ook gebruikt voor mijn notitieboekje.


Zeker omdat er zoveel verschillende motiefjes zijn, kun je er alle kanten mee op. Gebruik lieve effen pastelkleurige tape om een leuk klein cadeautje op te vrolijken. Of gebruik grote rollen met patroontjes om je brieven mee op te leuken.Je kunt er zelfs een (kinder) kamer mee opvrolijken door leuke figuren op de muur te maken met behulp van masking tape. Hieronder hebben ze gebruik gemaakt van de cross stitch, waardoor je een geborduurd effect krijgt.

 
 
Of een slinger mee maken.
 
 
 
Wat er nog op mijn verlanglijstje staat? Nou deze twee setjes sowieso!
 

 


1 opmerking:

  1. Hoi Tamara, er staat een verrassing voor je te wachten op mijn blog! :-)

    Groetjes, Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen